top of page
  • Фото автораVitalik Bilosvit

Новини і нові відгуки з фото ❤

Обновлено: 10 февр. 2022 г.


Друзі, хотіли Вам повідоміти, що Протоколом № 39 Експертної комісії Мінсоцполітики ТМ 3Колеса ФОП Білосвіт В.М. з 2021 року буде виробником і постачальником ще двох технічних засобів реабілітації власного виробництва. Отже, технічні засоби реабілітації, які ми будемо постачати з 2021 року:

1. Триколісний велосипед Комфорт-NEW для дітей з інвалідністю зростом 145-190 см. 2. Триколісний велосипед Комфорт-MINI для дітей з інвалідністю зростом 105-145 см. 3. Шведська стінка "Бджілка" для дітей та дорослих з інвалідністю.

Тисніть на назви виробів, щоб побачити подробиці.




Докладніше з приводу безкоштовного забезпечення нашою продукцією за державною програмою тут - https://uk.3kolesa.kiev.ua/detyam-besplatno

Хотілося б окремо додати декілька уточнень за законодавством:

  • Триколісними велосипедами забезпечуються дітки з інвалідністю до 18 років. Для шведських стінок вікових обмежень немає.

  • Термін експлуатації велосипеду 4 роки, тобто через 4 роки після отримання одного, дитина з інвалідністю має право на наступний велосипед. Шведська стінка, в свою чергу, видається 1 на все життя, ніяких повторних видач законодавством не передбачено.

  • Дитина з інвалідністю може отримати одразу два вироби: і стінку, і велосипед. Оскільки деякі рекомендації призначення та діагнози збігаються.

  • За будь-якими запитаннями сміливо телефонуйте нам для уточнень по телефонам на сайті, або пишіть тут.

Ну і наостанок порадуємо Вас фотографіями наших юних і не дуже велосипедистів, які придбали або отримали велосипеди у 2020 році. Дуже дякуємо їм за теплі відгуки!


Міцного здоров'я і нехай Вам щастить!

P.S. Натискайте на фото, щоб збільшити.



0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page