top of page
  • Фото автораVitalik Bilosvit

Подивіться відео, щоб познайомитися з 3Колеса ближче

Обновлено: 10 дек. 2021 г.



Привіт! Я Віталій Білосвіт і це наше виробництво-майстерня 3Колеса.

Кажуть, що найкраща ідея приходить із вирішенням власних потреб, так було і з нами. Моїй бабусі у господарстві в селі був дуже потрібен триколісний велосипед. Купити його в Україні тоді було майже неможливо, тож у 2012 році для бабусі був самостійно зроблений перший триколісний велосипед.


 

Зараз 3Колеса - це виробництво триколісних велосипедів та шведських стінок для дорослих та дітей. Можемо запропонувати Вам більше 12 моделей триколісних велосипедів для людей різного віку та різних потреб.


Основа наших триколісних велосипедів та шведських стінок це рама, яка виготовляється якісно із великим запасом міцності та довговічності нашими українськими майстрами із вітчизняної сировини.


Наші велосипеди стануть у нагоді тим, хто не зміг навчитися їздити на двоколісному, тим, кому потрібен помічник у господарстві, побуті, роботі або реабілітації.

До речі дорослі та діти з інвалідністю можуть отримати наш велосипед та шведську стінку безкоштовно за державною програмою по всій території України.

Зверніться до нас і ми підберемо велосипед під Ваші потреби, а особам з інвалідністю допоможемо отримати триколісний або шведську стінку 3Колеса безкоштовно для розширення горизонтів своїх переміщень та оздоровлення.


 

Ми хотіли б подякувати кожному покупцю, який колись придбав у нас велосипед, завдяки саме Вам ми можемо розвиватися та допомагати іншим.

0 комментариев
bottom of page